Sunday, March 22, 2009

Award Gekregen

Cadeau gekregen, dank je wel Bonnie!!

award Tot mijn grote verassing heb ik een award gekregen van Bonnie http://bonjade.blogspot.com/. Ik ben er heel blij mee!!!

En ik begrijp dat ik nu 7 dingen moet noemen waar ik van hou en 7 blogs moet kiezen om deze Award aan te schenken (daar kom ik later op terug) .Het hoeft niet gezegd te worden dat jullie allemaal een award verdienen, omdat iedereen zijn uiterste best doet op en voor zijn blog!!

To my suprice i recived this award from Bonnie,. I am very happy with it and cracefully accept! I understand that i have to pick 7 other blogs to give an award to and write down 7 things that i love!  I will do this in a later post!

Till Next Time

Anita

5 comments:

Les Cotrions said...

Congratulations on your award my friend! You deserve it! Your blog is so inspiring and you're a very nice woman!!!
Have a great Sunday!
Warm hugs
Vale

Bonnie said...

Ik zie dat je hem in ieder geval al binnen hebt gehaald......en je redt je vast wel....
Tja ik vond het zelf net huiswerk enne....daar hou ik niet zo van.
Maar ik heb het gered, nu aan jou de beurt.....maar geniet er ook van. Het is natuurlijk ook wel bijzonder....dik verdiend.

The Old and the Beautiful said...

Jij dan ook gefeliciteerd met je Award.
Hardstikke leuk toch?
Fijne zondag nog.
Groetjes Gonda

Anita said...

Gefeliciteerd met je award je hebt hem verdiend, ik heb er ook eentje van Bonnie gekregen .Veel succes met het bijbehorende huiswerk,daar zijn we nog wel even zoet mee!groetjes Anita.

Mayflower said...

Anita, gefeliciteerd met je Award, heel erg verdiend want je heb een prachtige Blog, ik mag hier graag een kijkje nemen.
Fijne avond en groetjes, Mea

Smile